Vergoeding 2024

Aanvullend verzekerd?

Oefentherapie Utrecht heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Als je aanvullend verzekerd bent wordt je behandeling vergoed door de zorgverzekeraar. Je hoeft niets te doen, wij declareren de rekening van je behandeling direct bij de zorgverzekeraar. Het aantal behandelingen en de vergoeding is afhankelijk van je polis.

 

Jonger dan 18?

Behandelingen aan kinderen en jongeren onder de 18 jaar worden vergoed uit de basisverzekering

Alleen basis verzekerd?

Hieronder vind je onze tarieven voor 2023 wanneer je alleen een basisverzekering hebt.

Tarieven zorg 2024
Consult, 30 minuten 40,-
Onderzoek inclusief 1e consult , 60 minuten* 80,-
Verzuimtarief 100%

* In dit eerste consult doen we een oefentherapeutisch onderzoek, waarna je aansluitend een 1e behandeling krijgt . Blijken we niets voor je te kunnen betekenen dan worden alleen de kosten van het onderzoek á 54,- in rekening gebracht.

Overige diensten

Naast oefentherapie Cesar - Mensendieck doen wij ook werkplekonderzoeken. Dit kan zowel bij u thuis als op uw werkplek. U krijgt dan een werkplekonderzoek en advies, inclusief een sessie pijnvrij bewegen. Meer info? Klik hier.

Tarieven overige diensten 2024
Werkplekonderzoek en consult op de werkplek 150,-

Verzuimtarief

Bij verhindering dienen afspraken 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Je kunt hiervoor altijd de voicemail inspreken. Bij niet tijdig afzeggen ontvang je een factuur. Dit kan niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. 

Aantal behandelingen

Je hebt zelf de verantwoordelijkheid voor het bijhouden van het aantal zittingen waar je recht op hebt.